Tänään tein jälkiruoka.
Kermainen pannacotta vadelmilla
Reseptia: 10 dl kuohukermaa, 2 dl vaniljatanko, 1 dl sokeria, 6 dl liivatelehteä, 6 dl vadelmia.
Koristeluun: vadelmia ja sitrruunamelissaa.
1. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaaan, lisää tanko, kerma ja sokeri. Kuumenna kiehuvaksi. Sekoita ja anna porista 1-2 min.
2. Ota kattila liedeltä. Lisää liivatteet ja sekoita kunnes ne ovat sulaneet.
3. Siivilöi pois vaniljatanko. Jaa vadelmat. Kaada päälle kermaseos ja laita jääkaappiin vähintään 2 tunniksi jähmettymään. Koristele marjoilla ennen tarjoilua.
Myös me sisustettu ja laittaa pöydälle,
sen jälkeen tarjoillaan ryhmämme.
me tarjoillaan ruokaa ja kaatoi juomat.
Menu:
Alkuruoka:
Kurpitsa-omenakeitto, Juustopatonki
Kurpitsa-omenakeitto, Juustopatonki
Pääruoka:
Paistettu ahven
Sitruunakastike
Perunasose
Uunijuurekset
Jälkiruoka:
Pannacotta
Pannacotta
Sinulla on hyvä blogi. Kirjoitat hyviä tekstejä. Jatka samaan malliin!
VastaaPoista