keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Me laitamme kasvislasagne, piccollo.

Reseptia: 

Suola 0,100 kg, Öljö 0,250 l, leimijauhe, kasvis 0,068kg,  vesi 4,5 l, mausteseos, pizzamauste 0,046 kg, tomaattikastuike 5,0 kg, pippuri 0,020 kg, valkosipulimurska 0,100 kg, kasvissekoistus 6,0 kg, lasagnette kuviopasta 3,5 kg, juusta 2,0 kg.

Lisää maito ja kastikeitetiiviste kasstikkeeseen. Anna kiehahtaa. Mittaa raaka pasta voideltuu vuokaan. Kaada kuuma kastike päälle ja osa juustoraasteesta, sekoita hyvin. Ripota pinnalle loput juuostoraasteesta. Yhdistelmäpaisto 150 C 30 min. Ota vuoka uunista., kun se on löysää. Anna vetäytyä lämpökaapissa n. 15 min.

Myös me laittamme kastike Ruskea peruskastike ja Espagnolekastike.


 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti